Cos cumparaturi- Subtotal:0,00 RON
0752.305.020/0732.807.533/0761.214.819

ts51

   

Ceresit TS 51 - Spuma poliuretanica de montaj, pentru iarna

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibil: În stoc

*Pretul afisat include TVA

21,12 RON

Spuma poliuretanica de montaj, pentru iarna


Ceresit TS 51 Winter este o spuma poliuretanica monocomponenta, cu intarire la umiditate, semi-rigida cu pori inchisi. Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter adera foarte bine pe lemn, beton, piatra si metale. Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter se poate utiliza pentru montarea ferestrelor si a ramelor de usi si este ideala pentru umplerea golurilor.Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este buna pentru etansarea spatiilor deschise in acoperisuri si materialede izolatie, creeaza bariere fonoizolante, este folosita cu succes pentru umplerea golurilor pe langa tevi si pentru fixarea panourilor termoizolante si a placilor de acoperis.

Detalii

CARACTERISTICI

 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter are aderenta deosebita pe majoritatea tipurilor de materiale
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter are izolare termica si acustica ridicata
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este rezistenta la umiditate
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este rezistenta la imbatranire
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter ofera protectie la UV
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este utilizabila la temperaturi scazute
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este usor de aplicat

Ceresit TS 51 Winter este o spuma poliuretanica monocomponenta, cu intarire la umiditate, semi-rigida cu pori inchisi. Spuma este autoexpandabila si pe parcursul procesului de intarire isi dubleaza volumul prin expandare. Adera foarte bine pe lemn, beton, piatra, metale etc. Suprafata suport poate fi umeda, dar nu rece sau inghetata. Exista posibilitatea de a obtine un volum de 35 litri de spuma intarita dintr-un tub, dar aceasta depinde foarte mult de conditiile de lucru: temperatura, umiditatea aerului, spatiul disponibil pentru expandare etc. Produsul se poate aplica pana la temperatura de -10°C. De cand spuma expandeaza intre 70 si 200% pana la intarirea completa, trebuie luat in considerare un spatiu de expandare suplimentar. La temperaturi negative expandarea spumei este incetinita. Odata intarita, spuma poliuretanica nu este toxica.

 

DOMENII DE UTILIZARE

 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter se poate utiliza pentru montarea ferestrelor si a ramelor de usi
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este ideala pentru umplerea golurilor
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este buna pentru etansarea spatiilor deschise in acoperisuri si materialede izolatie (ex.: panouri sandwich)
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter creeaza bariere fonoizolante
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este folosita pentru umplerea golurilor pe langa tevi
 • Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este utilizabila pentru fixarea panourilor termoizolante, a placilor de acoperis etc.

 

MOD DE UTILIZARE

Inainte de aplicare, tubul trebuie tinut la temperatura camerei pentru o perioada de cel putin 12 ore. Tubul se va agita energic de cca 20 de ori sau timp de 15 sec. Indepartati capacul de plastic al tubului si insurubati prin strangere teava de plastic la tub. In timpul lucrului, tubul trebuie tinut neaparat in pozitie verticala. Suprafetele pe care se aplica trebuie sa fie curate si desprafuite. De asemenea, suprafetele pot fi umede, dar nu inghetate. Dozajul de material este ajustabil prin presarea capacului valvei. De cand spuma expandeaza intre 70 si 200% pana la intarirea completa, trebuie luat in considerare un spatiu de expandare suplimentar. La temperaturi negative expandarea spumei este mai lenta si depinde foarte mult de temperatura. La temperaturi foarte scazute procesul de intarire va fi foarte lent din cauza umiditatii scazute si se recomanda sa nu se atinga sau sa se taie spuma un timp mai indelungat. Spuma intarita trebuie protejata de actiunea razelor soarelui. Umezirea suprafetelor de contact, precum si a spumei imbuna - tateste aderenta si structura celulara a spumei intarite. Daca in timpul lucrului se fac pauze de 15-30 min, teava de plastic precum si duza trebuie curatate. Petele de spuma proaspata pot fi curatate folosind Ceresit TS 100 Premium Cleaner. Spuma intarita poate fi indepartata numai mecanic (ex.: taiere).

 

INSTRUCTIUNI DE SIGURANTA

Contine difenilmetan-diizocianat, izomeri si omologi. Nociv prin inhalare si prin inghitire. Iritant pentru ochi, sistemul respirator si pentru piele. Posibil efect cancerigen, dovezi insuficiente. Poate provoca sensibilizare prin inhalare si in contact cu pielea. Nociv: pericol de efecte grave asupra sanatatii la expunere prelungita prin inhalare. A nu inspira gazul/vaporii. Evitati contactul cu pielea si ochii. Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata. In caz de accident sau simptome de boala, consultati imediat medicul (Daca este posibil, i se va arata eticheta). In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. A se depozita produsul si ambalajul sau la un centru de colectare a deseurilor periculoase sau speciale. Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc +50°C. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizare completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau material incandescent. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei – Fumatul interzis. Vaporii de produs sunt mai grei decat aerul si se pot acumula in spatii inguste sau mici, se pot deplasa la distante considerabile fata de sursa de incendiu si apoi se pot aprinde.

In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu foarte multa apa. Daca e necesar, solicitati ingrijire medicala. In caz de contact cu pielea, stergeti imediat zona afectata cu o carpa moale si apoi spalati cu apa multa si sapun. Spuma intarita se poate indeparta mecanic. Tratati pielea afectata cu o crema regeneratoare. Daca e necesar, solicitati ingrijire medicala.

 

DEPOZITARE

Temperatura de aplicare pentru acest produs este de min. -10°C. A nu se depozita la temperaturi mai mari de +50°C. Pentru o pastrare indelungata, evitati depozitarea la temperaturi de peste +25°C si sub -5°C. Depozitati vertical recipientul.

 

AMBALARE

 • 750 ml.

Informaţii adiţionale

Sumar

Spuma poliuretanica de montaj, pentru iarna

Ceresit TS 51 Winter este o spuma poliuretanica monocomponenta, cu intarire la umiditate, semi-rigida cu pori inchisi. Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter adera foarte bine pe lemn, beton, piatra si metale. Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter se poate utiliza pentru montarea ferestrelor si a ramelor de usi si este ideala pentru umplerea golurilor.Spuma poliuretanica Ceresit TS 51 Winter este buna pentru etansarea spatiilor deschise in acoperisuri si materialede izolatie, creeaza bariere fonoizolante, este folosita cu succes pentru umplerea golurilor pe langa tevi si pentru fixarea panourilor termoizolante si a placilor de acoperis.

Producator CERESIT

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.